jueves, 15 de diciembre de 2016

Treball per projectes a l'optativa "Te vendo una idea"

A la materia optativa "Te vendo una idea" estem treballant per projectes utilitzant com a fil conductor de tot el curs el tema de la PUBLICITAT.
En aquest trimestre, utilitzant la metodologia propia dels treballs de recerca, hem partit de les següents hipotesis: ¿La publicitat ha existit de de sempre? ¿Era igual la publicitat d'abans que la de ara?
A partir de la nostra investigació hem descobert conceptes com "societat de consum" "Marqueting", "Competència de mercats" o "Comunicació de masses". Ens hem adonat que la publicitat, tal i com la entenem avui dia, és un fet recent com a conseqüèencia de l'evolució de la societat capitalista, però que l'èsser humà sempre ha tingut necessitat de publicitar els seu productes, de una manera o d'una altra.
Com a producte final del projecte estem fent unes reproduccions dels primers cartells publicitaris modernistes, obra de Ramon Casas i de Toulousse Lutrec. Amb això volem fer un a expossició per demostrar com ha canviat l'estil publicitari des de començaments del segle XX fins ara.
Us deixem un vídeo d'un moment de la feina:

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.